Deprem Son Dakika

Deprem Muğlanın Marmaris ilçesine 8292 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Sosyal medyada pek çok kullanıcı İstanbulda deprem mi oldu sorusunun cevabını aradı.


Istanbul Da Deprem Son Dakika Depremler Katilimci Maltepe Gazetesi Isikli Tabelalar Istanbul Teklif

Marmara Bölgesinde hissedilen deprem meydana geldi.

Deprem son dakika. Merkez üssü Kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Anadolu yakasında meydana gelen depremin merkez üssü olarak Kartal olarak açıklandı. AFAD depremin şiddetini 39 merkez üssünü Kartal olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi ise depremin Sultanbeyli merkezli ve 42 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu.

19 Haziran AFAD ve Kandilli son depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son. İçişleri Bakan Yardımcısı ve bakanlık sözcüsü İsmail Çataklı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Elazığda meydana gelen deprem sonrasında bir ihbar ulaşmadığını dile getirdi. Akdenizde Muğlanın Marmaris ilçesi açıklarında saat 1951de 41 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Komşuda korkutan deprem Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkeznden alınan bilgiye göre İranda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 1507 sularında meydana gelen depremin derinliği 706 kilometre enlemi 409413 ve boylamı 292328 olarak ölçüldü. İstanbulda saat 1507de 39 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İstanbulda hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD saat 1508de merkez üssü İstanbul Kartal olan depremin büyüklüğünü 39 olarak duyurdu. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı.

Gelen son dakika haberine göre İstanbul deprem ile sallandı. 22062021 0215 TAKİP ET Muğlanın Datça ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 5. İstanbulda özellikle Anadolu Yakasında hissedilen bir deprem meydana geldi.

AFADın son dakika açıklamasına göre saat 1507 sularında merkez üssü ISTANBUL SULTANBEYLI olan 39 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbulda 39 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez henüz açıklanmayan deprem İstanbulda şiddetli şekilde hissedildi.

34 büyüklüğündeki depremin derinliği 698 km olarak kaydedildi. Deprem tüm Marmara Bölgesinde hissedildi. Son dakika deprem haberi.

İstanbul Valisi Yerlikaya deprem nedeniyle. Muğla açıklarında 53 büyüklüğünde deprem 22062021 0130 Son Güncelleme. Yunanistanın Tesalya bölgesinin en büyük şehri olan Larisada meydana gelen deprem 1313 km derinlikte gerçekleşti.

İSTANBULda son dakika deprem meydana geldi. Deprem Muğlanın birçok ilçesinden de hissedildi. İstanbulda korkutan deprem Son depremler.

Elazığ son dakika deprem hakkında İçişleri Bakanlığından da bir açıklama geldi. AFAD ve Kandilliden ise son dakika açıklamaları geldi. AFADdan alınan son dakika bilgisine göre Aydının Kuşadası ilçesi açıklarında 1703te deprem gerçekleşti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının verilerine göre saat 1856da Yunanistanın Larisa şehrinde 43 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika habere göre deprem AFAD verilerine göre İstanbul Kartalda 39 şiddetinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Ege Denizi açıklarında 53 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Güncel Haberler - Gelen bir son dakika haberine göre. İstanbulda deprem korkuttu Son depremler İstanbulda da hissedilen bir deprem meydana geldi. Vali Yerlikaya Herhangi bir olumsuzluk.

AFADın verilerine göre 39 büyüklüğünde Kartal merkezli gerçekleşti. Son dakika haberi. Deprem nedeniyle özellikle Anadolu.

AFAD depremin büyüklüğünü 39 merkezini ise Kartal olarak açıkladı. İstanbulda saat 1507de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti.

İstanbulda 39 şiddetinde deprem. 19 Haziran 2021 1513 GÜNCEL. Deprem bölgesinde ekiplerin tarama.

SON DAKİKA İstanbulda büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. AFADdan yapılan açıklamaya göre depremin 1740 kilometre derinlikte meydana geldiği bildirildi.


Son Dakika Izmir De 4 8 Buyuklugunde Deprem Oldu Son Depremler Depremoldu Ensondepremler Izmirdeprem Izmirdedepremoldu Ankara Haber Arastirma Enstitusu


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Pin By Sevcan On Kiyafet Secenekleri Danger Sign Calm Novelty Sign


Corum Haber Panosundaki Pin


Son Dakika Alanya Da Deprem Panigi Son Dakika Alanya Da Deprem Panigi Alanya Saat 16 42 De Depremle Sallandi Deprem Panige Yol A Haber Alanya Endonezya


Sondakika Haberleri Endonezya Da 7 3 Buyuklugunde Deprem Tsunami Uyaris Haber Haberler Sondakika Gundem Flasgelismeler Gundem S Tsunami Haber Komedi


Son Dakika Deprem Haberleri Siirt Deprem Ani Ilk Goruntuler Siirt Dep Batman Haber Youtube


Aydin Da Deprem Haberi Son Dakika Aydin Haberleri Marti Ni Danca Bilgi


Son Dakika Komsu Ulke Yunanistan In Baskenti Atina Yakinlarinda 5 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Dergi Kafasi Atina Yunanistan Dergi


Gundem Panosundaki Pin


Son Dakika Ankara Da Deprem Son Durum Butun Aciklamalar 2021 Ankara Deri Catlaklari Haber


Son Dakika Deprem Karaman Da Hissedildi 2021 Tirlar Haber


Deprem Gecmis Olsun Allah


Son Dakika Akdeniz De 3 9 Siddetinde Deprem Iste Son Depremler Haber Gelin Olinda


Corum Da Korkutan Deprem Ugurludag Iskilip Ilcesi Son Dakika Deprem Hab Korku Haber Danca


Nerminaytv Adli Kullanicinin Ilgimi Cekenler Panosundaki Pin Istanbul Bina


Akdeniz De Deprem 4 0 Le Sallandi Afet Akdeniz Deprem Internet Turkiye Http Www Haberihbarhatti Com 2018 Akdenizde Deprem 40le Danger Sign Signs


Son Dakika Ankara Da 3 8 Buyuklugunde Deprem Ankara Danca Haber


Son Dakika Haberi Afad Son Depremler Kandilli Son Depremler Deprem Mi Oldu Mus Ta Deprem 2021 Haber Macera Filmleri Abd

Subscribe to receive free email updates: